EKSKLUZIVNO: Dinamo odbio Malaginih 16 milijuna eura za Sammira!

Autor/ica 22.8.2011. u 07:11

EKSKLUZIVNO: Dinamo odbio Malaginih 16 milijuna eura za Sammira!

Ovog ljeta se na svjetskoj nogometnoj tržnici najviše pompe dizalo oko Cesca Fabregasa, Kuna Aguera, Luke Modrića, Falcaa i još nekih nogometaša, a što se tiče igrača iz ovih nešto manje razvikanijih liga ponajviše pompe je dizala priča o mogućoj prodaji Dinamova Brazilca Sammira, koji će po svemu sudeći uskoro odjenuti i dres “vatrenih”.

Posebno mu je cijena skočila nakon sjajne Dinamove predstave u susretu Play-offa Lige prvaka sa švedskim Malmoeom i pobjede 4:1 kada je Sammir zabio dva, a jedan gol namjestio i zapravo odigrao utakmicu za čistu desetku. Među brojnim skautima najpoznatijih europskih klubova na Maksimiru su tom prilikom bili i ljudi iz španjolske Malage, kojima je Sammir već ranije zapeo za oko.

Kako doznaje naš izvor blizak samom igraču Malaga je ponudila i prvu konkretnu ponudu koja glasi nevjerojatnih 16 milijuna eura, međutim u samom Dinamu sve to sad zasad negiraju!

I Sammirov menadžer, Širokobriježanin Bože Slišković, ističe kako je njegovom igraču u ovom trenutku neka realna cijena oko 15 milijuna eura, pa ponuda bogatih čelnika Malage onda i ne treba čuditi.

Od istog izvora doznajemo kako je Zdravko Mamić za ovaj novac spreman pustiti Sammira, međutim sam Slišković ističe kako ne treba žuriti, jer on vjeruje kako brazilskom fantazistu cijena može porasti i do vrtoglavih 25 milijuna eura kao igraču Dinama ukoliko bi ovaj u 3-4 utakmice Lige prvaka ponovio onakvu izvedbu kao što je bio slučaj u srijedu sa Šveđanima.

Naš nam izvor nadalje tvrdi kako su za Sammira silno zainteresirani i u jednom od vodećih ruskih klubova, te su navodno spremni za utrku s Malagom i drugim potencijalnim kupcima, jer nema sumnje da je za Sammira sve veće i veće zanimanje, odnosno da mu je cijena u konstantnom porastu.

Brazilac je već pet godina u Dinamu, izrazio je ovih dana želju za odlaskom u neki veći klub, premda opet sam ističe da bi mu bilo žao ukoliko ne bi za Dinamo odigrao koju utakmicu u Ligi prvaka. I u hrvatskom prvaku su u dvojbi što učiniti, jer su vrlo dobro svjesni kako ova cijena njihovom igraču može i padati kao što trenutno raste, a opet s druge strane, svaka čast čitavoj momčadi na čelu s trenerom Jurčićem, međutim svi su dobro svjesni da ovaj Dinamo nije isti sa Sammirom i bez njega.

Bilo kako bilo nastavak ove nogometne bajke oko Sammira se nastavlja i svakako s nestrpljenjem očekujemo sljedeće poteze Dinamovih čelnika, samog igrača i njegovog menadžera.

JAVNO.ba

Autor/ica 22.8.2011. u 07:11