Evo kako plaćenici zabijaju autogolove

Autor/ica 4.4.2012. u 09:08

Evo kako plaćenici zabijaju autogolove

Svi smo ih se nagledali, ali nije ih lako prepoznati. Nakon što je bivši branič Barija Andrea Masiello priznao da je dobio 50.000 eura od kladioničarskog lobija kako bi zabio autogol – sada možemo iz prve ruke provjeriti kako izgleda jedan namjeran gol vlastitom vrataru

Massielu su krajem prošle sezone ljudi iz kladionica s talijanskog juga ponudili 50.000 eura za autogol i on je pristao. Sve je ionako bilo namješteno.

Budno je pratio jedan pokušaj protivnika s desne strane i podmjestio se pod loptu koja je išla daleko od okvira gola. Klasična ‘druga’ s malog nogometa. Inače, čini se da vratar nije znao za namještaljku jer je ‘nesretnom’ Massielu išao živo objašnjavati da uopće nije bilo potrebe za njegovom reakcijom. Ili je i ta reakcija bila dio ove sramotne parade.

Masiello je u ponedjeljak uhićen i priznao je da je za ovaj potez dobio novčanu naknadu, kao i da su bili pod ogromnim pritiskom kladioničarske klike poznatije pod imenom ‘Cigani’ koja im je obećala primanja u vrijeme kada ih Bari nije mogao garantirati. Poznato? Vrlo slična priča kao hrvatska afera Offside.

Autogol u korist Leccea i priča o namještanju
 


Autor/ica 4.4.2012. u 09:08