Futsal-euforija: Rasprodane i karte za finale

Autor/ica 7.2.2012. u 16:05

Futsal-euforija: Rasprodane i karte za finale

Hrvatska futsal-reprezentacija pobjedom nad Ukrajinom osigurala je nastup u polufinalu europskog prvenstva, a dvoboj za finale igrat će se u četrvrtak u zagrebačkoj Areni

Stankovićevi igrači oduševljeni su bili prijamom i podrškom u Spaladium Areni, a na podršku su odgovorili pobjedama – pa je zadovoljstvo bilo dvostruko. Ako je suditi prema broju ljudi koji su stajali u redovima pred prodajnim mjestima u Zagrebu, te odoljevali ‘debelom minusu’, u četvrtak će Ruse ili Srbe dočekati još veći ‘pakao’.

Naime, jedan od prodavačica za tportal je rekla.

‘Ulaznica više gotovo da nema. A ono što je još zanimljvije, jednako se dobro prodaju i ulaznice za finale. Očito su naši navijači uvjereni da ćemo se u subotu boriti za zlato’, zadovoljno je rekla prodavačica.

Inaće, u zagrebačku Arenu stane 15.200 gledatelja, pa di mogao biti postavljen novi rekord europskih prvenstava po posjećenosti futsal utakmica. Najnoviji je u vlasništvu splitske Spaladium arene, u kojoj je dvoboj s Ukrajinom pratilo 9.000 ljudi, dok je prijašnji rekord držala španjolska Granada sa 7.500 gledatelja.

”Hvala Splitu i Splićanima, stvarno su nam priuštili nezaboravne trenutke, a sada idem doma ostvariti svoj životni san. Igrati ovakvu utakmicu pred punom Arenom’, rekao je nakon četvrfinalnog uspjeha Jakov Grcić, Zagrepčanin koji će tako zaigrati u rodnom gradu pred rekordnim brojem gledatelja.

Ulaznice se za polufinalne i finalne dvoboje, dan uoči utakmica, mogu kupiti s 50 posto popusta, a cijene su: 10, 20 i 30 kuna odnosno na dan utakmice 20, 40 i 60 kuna za polufinala, te za finala 15, 25, 35 i kuna (tj. 30, 50, 70 kuna).

t-portal

Autor/ica 7.2.2012. u 16:05