Harry se predomislio: Želim zadržati Luku

Autor/ica 23.7.2011. u 06:23

Harry se predomislio: Želim zadržati Luku

Trener Spursa dosada je jedini htio pustiti Luku kako ne bi imao nezadovoljnog igrača u svlačionici, a sada mijenja priču.

Na relaciji Modrić-Levy-Redknapp već se neko vrijeme ne zna tko pije tko plaća. Priča je, zna se, počela prošlog ljeta u Dubrovniku kada je predsjednik kluba obećao Luki da će ga pustiti u slučaju unosne ponude. Kada je ona stigla od Chelseaja, predomislio se, a jedini koji je dao zeleno svijetlo da hrvatski reprezentativac ode je trener Harry Redknapp.

Nije htio nezadovoljnog igrača u svlačionici, no prema njegovim posljednjim izjavama, ipak nije načistu što bi zapravo htio. Posljednja ponuda sa Stamford Bridgea ide navodno i do 40 milijuna eura.

‘Ne gledamo kako prodati Luku. Moramo ga zadržati, njega i najbolje igrače ako ikako bude moguće. A to je sve u rukama predsjednika Levyja’, rekao je Redknapp.

‘Želim ga zadržati, naravno, kao trener, ali šef kaže da nije na prodaju pa moramo čekati i vidjeti’, rekao je trener Spursa u Johannesburgu gdje su na predsezonskoj turneji gdje je Luki u pripremnoj utakmici dao kapetansku vrpcu.

t-portal

Autor/ica 23.7.2011. u 06:23