Hercegovina se priprema jer stiže Dinamo

Autor/ica 12.1.2012. u 15:21

Hercegovina se priprema jer stiže Dinamo

Hercegovina se priprema jer stiže Dinamo, klub koji je u tamo oduvijek svetinja i koji dobiva pažnju, poštovanje i ljubav na svakom koraku. ‘Svi jedva čekamo da se vidimo, mi smo kao obitelj’, kaže direktorica vile u kojoj dinamovci tradicionalno odsjedaju.

Gostoljubivost je na prvome mjestu pa se domaćini natječu tko će više i bolje biti dinamovcima na usluzi.

“Dolazak Dinama je za sve nas radostan trenutak. Svi jedva čekamo da se vidimo. S plavima njegujemo odnos kao s članovima obitelji”, kazala je Vedrana Franjkić, direktorica Ville Reggin u kojoj dinamovci odsjedaju već šestu godinu zaredom.

Prijašnjih godina Modri su slali izvidnicu u Međugorje da vidi gdje će se trenirati, spavati… Međutim, ove godine nitko nije dolazio.

“Postalo nam je to standardno. Pripremamo njihov sportski meni, svake je godine isto”, kazala je Franjkić, a kao i svake godine priprema se i svečani doček.

 Foto: PIXSELL

Dolazak Dinama u Međugorju se očekuje u petak oko 13 sati, a Modre će dočekati brojni prijatelji, uz osječke tamburaše i žensku klapu Drača. Za doček se pripremaju vina gotovo svih hercegovačkih vinara. Vino je prigodno zapakirano za Dinamov dolazak, a na bogatom švedskom stolu naći će se brojni hercegovački specijaliteti.

Nisu to samo pršut i sir nego i morski plodovi – prstaci, koji zbog Vahine prošlogodišnje zabrane kod svih u Hercegovini izazivaju smijeh, a već u petak popodne dinamovci imaju i prvi trening u modernom sportskom centru Circle International.

I ponuda suvenira se proširila pa u Međugorju već čekaju i krunice s grbom Dinama.

Sportski.net|Vlm

Tagovi:
Autor/ica 12.1.2012. u 15:21