Higuain: Ispasti s 12 bodova je nepravda

tačno.net
Autor/ica 12.12.2013. u 12:26

Higuain: Ispasti s 12 bodova je nepravda

Argentinski nogometaš Gonzalo Higuain ne može se pomiriti s činjenicom da je njegov Napoli ispao iz najelitnijeg takmičenja, Lige prvaka, iako je u šest utakmica sakupio 12 bodova.

Napoli je u posljednjem kolu grupe F trebao slaviti protiv Arsenala s barem 3-0 da bi imao zagarantiran plasman u osminu finala Lige prvaka, no mogao je proći i bilo kakvom pobjedom, te kiksom Borussije Dortmund u Francuskoj kod Marseillea. Međutim, pobjeda od 2-0 nije bila dovoljna, jer je Borussia slavila s 2-1 pogotkom u 87. minuti susreta.

“Ispasti s 12 bodova je nevjerojatno. To je zapravo velika nepravda. Pobijediti u četiri utakmice u tako teškoj grupi i ispasti je teško progutati. Pogotovo kada vidite neke druge ekipe koje su prošle sa svega pobjedom ili dvije. Pobijediti u četiri od šest utakmica i ispasti nije nešto što se događa svake sezone. Teško je ne biti razočaran”, rekao je argentinski napadač koji je u suzama napustio travnjak.

Napoli je osvojio treće mjesto u grupi, jer je u krugu s Borussijom i Arsenalom imao najlošiji međusobni omjer. Njemački je Bundesligaš osvojio grupu, dok je londonski Arsenal prošao dalje kao drugi.

klix

Tagovi:
tačno.net
Autor/ica 12.12.2013. u 12:26