Howard: Džeko će nam biti najveća prijetnja

tačno.net
Autor/ica 13.8.2013. u 07:08

Howard: Džeko će nam biti najveća prijetnja

Nogometna reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država važi za jednu od reprezentacija u usponu, što govori i serija od 11 uzastopnih pobjeda.

Izabranici Jurgena Klinsmanna žele seriju nastaviti i u Sarajevu, na Koševu, u srijedu navečer. Amerikanci će se suprostaviti našim Zmajevima u prijateljskom susretu.

“Jako sam uzbuđen prije utakmice sa Bosnom, jer je to odlična prilika za dokazivanje i dobra priprema za sljedeće susrete koje nas očekuju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Uvijek izlazimo na teren da pokušavamo pobijediti, ali ovdje smo svjesni da igramo protiv puno dobrih igrača koji igraju u jakim evropskim klubovima. Iako je prijateljska utakmica očekujemo jako dobar meč”, rekao je reprezentativac SAD-a i suigrač našeg Miralema Pjanića iz Rome, Michael Bradley.

Golman Evertona Tim Howard odlično poznaje Asmira Begovića i Edina Džeku…

“Volim igrati kada je preko puta mene Begović. On je veoma dobar golman. Najveća prijetnja po naš gol bit će Edin Džeko, koji odlično igra i lijevom i desnom nogom, odnosno dobar je tehničar. Užitak mi je što ćemo igrati sa BiH. Vjerujem da ćemo ovdje u Sarajevu ostvariti dvanaestu uzastopnu pobjedu”, kazao je Howard.

 

 

izvor:sportsport.ba

tačno.net
Autor/ica 13.8.2013. u 07:08