“Idemo u lov na Seriju A”

tačno.net
Autor/ica 15.8.2015. u 13:19

“Idemo u lov na Seriju A”

Nakon sjajne revije za otvaranje sezone i pobjde 6:4 nad Sevillom, Romin trener Rudi Garcia bio je zadovoljan. Prije svega pojačanjima Džekom i Salahom.

“U napadu smo bili jako dobri, postigli smo neke krasne golove, pogotovo treći. U poluvremenu sam im rekao da želim pobjedu, jer prošli put smo izgubili 4:2. No, imamo još posla, pogotovo u obrani nakon odlaska Yanga-Mbiwe.”

“Torosidis je odigrao jako dobro, navijači su uživali, no trener nikad ne voli primiti četiri gola. Imamo još osam dana da se spremimo do Verone. Momčadska igra donosi šanse, a kvalitetan pojedinac donosi razliku u odnosu na suparnika. Napad i vezni red su nam dobri, ali imam malo vremena složiti obranu. No, lani smo uspjeli s Manolasom i Holebasom, uspjet ćemo opet. Ostaju nam Leandro Castan i Manolas, a još može biti dolazaka i odlazaka.”

Onda se detaljnije osvrnuo na Džeku i Salaha:

“Utjecaj Džeke? Znamo da je igrač koji zna zabiti, i zabio je! Važno je to i Salahu i njemu. Džeko je iskoristio dobru napadačku igru momčadi, a posebno mi se dopada treći gol jer je plod momčadske igre. Prošle dvije sezone igrali smo i 4-2-3-1, važno je da imamo opcija.”

A Edin Džeko rekao je za Sky:

“Važna je pobjeda, sad se moramo usredotočiti na prvenstvo. Oduševili su me navijači, od dolaska na aerodrom njih 4000, do sada na utakmici 35.000. Došao sam iskustiti nešto novo, avanturu, i idemo u lov na Serie A i Ligu prvaka!” 

sport.ba

tačno.net
Autor/ica 15.8.2015. u 13:19