Inter kažnjen zbog uvreda Balotelliju, Balotelli zbog reakcije

tačno.net
Autor/ica 26.2.2013. u 18:46

Inter kažnjen zbog uvreda Balotelliju, Balotelli zbog reakcije

Milanski gradski rivali odigrali su u nedjelju 1:1, a nakon derbija stigle su i kazne. Rimski Lazio iščekuje pak sankcije Europske nogometne federacije…

Mario Balotelli, bivši igrač Intera, bio je posebna meta u nedjelju na San Siru. S tribina su stizale uvrede na njegov račun, rasističke naravi, a Inter će zbog njih morati platiti 43.000 funti kazne.

Kažnjen je i sam Balotelli, novi napadač Milana, koji će morati platiti 8.600 funti zbog svoje reakcije, nepristojne geste upućene navijačima Intera po završetku utakmice.

Interu je to već druga kazna zbog Balotellija. Morattijev je klub već bio kažnjen s 13.000 funti zbog uvreda na račun talijanskog nogometaša u dvoboju protiv Chieva.

U međuvremenu je UEFA otvorila istragu protiv rimskog Lazija, čiji su navijači u susretu Europske lige protiv Borussije iz Mönchengladbacha ponovno “iskazivali rasističko ponašanje”, nakon što su za isto već kažnjeni poslije dvoboja s Tottenhamom i Mariborom. Lazio se ovoga puta tereti i za navijačko korištenje pirotehnike te slabu organizaciju utakmice. Očekuje se da će Lazio biti kažnjen igranjem jedne europske utakmice pred praznim tribinama, što će po svemu sudeći biti domaći susret s njemačkim Stuttgartom.

 

sportnet.hr

tačno.net
Autor/ica 26.2.2013. u 18:46