Ispali United i City! Real odradio Ajax, CSKA prošao u osminu finala!

Autor/ica 7.12.2011. u 22:50

Ispali United i City! Real odradio Ajax, CSKA prošao u osminu finala!

Napoli je u posljednjem kolu napravio lavovski posao pobjedivši bogati Manchester City i Mazzarrijeva momčad ima veliku priliku da izbori plasman u osminu finala u “skupini smrti”. Trenutno imaju bod više od Manchester Citya koji ugošćuje Bayern, što znači da im u slučaju pobjede u Španjolskoj prolaz skupine ne može izmaći. Mazzarri je odmorio neke igrače u prvenstvenoj pobjedi nad Lecceom, a sada ga čeka utakmica sezone.

Moskovski CSKA u Milanu treba pobjedu za nastavak natjecanja u Ligi prvaka. S remijem će proći u šesnaestinu finala Europske lige, ali samo ako Lille ostvari pobjedu protiv Turaka.

Iako u Baselu vlada ludnica, iskusni napadač i kapetan momčadi, Marco Streller, svjestan je težine zadatka, ali vjeruje da se velikan može pobijediti:

– Nevjerojatno uzbuđenje je u gradu, priča se samo o današnjoj utakmici. Šanse protiv možda i najvećeg kluba na svijetu su nam male, no ne i nemoguće. Protiv Manchestera možemo pobijediti otprilike jednu utakmicu od njih deset, no zašto ona ne bi bila baš ova večerašnja. Potrebno je da nam se poklopi dosta toga. No, osjećam da smo otišli korak dalje no prošle sezone. Sigurni smo da nas ovoga puta neće podcijeniti i zato je potrebno ponoviti napadačku učinkovitost iz Galatija, jer mnogo gol prilika nećemo imati. Vjerujem da ćemo uz podršku gledatelja izvući dodatnu snagu i iznenaditi velikog protivnika. Posebno me raduje što nam cijela zemlja drži palčeve. Tu odgovornost uzimamo vrlo ozbiljno.

Autor/ica 7.12.2011. u 22:50