Ivković: Srpska reprezentacija sliči na seljačku zadrugu

tačno.net
Autor/ica 9.3.2013. u 07:46

Ivković: Srpska reprezentacija sliči na seljačku zadrugu

Tomislav Ivković s uspjehom vodi momčad Lokomotive, a kao bivši član Crvene zvezde, Ivković je za srpske medije najavio ogled Hrvatske i Srbije. Pritom, trener Lokosa se nije pohvalo izrazio o srpskoj reprezentaciji

Trener Lokomotive Tomislav Ivković srpskim je medijima zanimljiv zbog činjenice da je dio karijere proveo u beogradskoj Crvenoj zvezdi. Zato su i njega izabrali kao sugovornika pred predstojeću utakmicu kvalifikacija između Hrvatske i Srbije.

‘Temperatura raste, javnost želi pobjedu zbog nesretnog rata i svega što se dešavalo. Važno je da izbornici Štimac i Mihajlović razmišljaju o nogometu’, kazao je u uvodu za Sportski žurnal Ivković te kazao svoj dojam o srpskoj reprezentaciji.

‘Srpska reprezentacije sliči na seljačku zadrugu. Ne mislim naravno doslovno, ali Srbi moraju odlučiti što žele te napraviti kult reprezentacije. Meni je nepojmljivo da nema ljubavi prema nacionalnom dresu te da su uvijek prisutne svađe’, smatra Ivković te dodaje kako je za Srbiju važno da svi podrže Mihajlovića.

tačno.net
Autor/ica 9.3.2013. u 07:46