Kakva ludnica na Poljudu: Rusi Amerikancima ‘kradu’ Hajduk… Ili Kinezi?!

tačno.net
Autor/ica 10.7.2013. u 07:37

Kakva ludnica na Poljudu: Rusi Amerikancima ‘kradu’ Hajduk… Ili Kinezi?!

U iščekivanju nove podebljane američke ponude, s Poljuda je procurila vijest kako Hajduk ima nove potencijalne kupce, i to njih čak četvero. Navodno Bijele žele i Rusi i Kinezi, ali i ulagači iz Čilea i Australije.

Ubrzo bi na Poljud trebala sletjeti famozna ponuda američkih investitora koji su u Hajdukspremni uložiti 230 milijuna kuna u pet godina. Primamljiva je to ponuda za spas stogodišnjeg davljenika koji se već dulje vrijeme koprca u neimaštini i dugovima.

No, gradonačelnik Splita Ivo Baldasar nije se uhvatio na udicu, već je odlučio stati na loptu i malko pričekati. Ispostavilo se to kao dobar potez. Najavljena ponuda Amerikanaca će stići ubrzo, a u međuvremenu se pojavila vijest kako Ameri nisu jedini interesenti koji bi voljeli preuzeti ponos Splita, doznaje Večernjak.

“Nisu Amerikanci jedini kupci”, istaknuo je Baldasar.

Već ovaj tjedan na Poljud stiže potencijalni kupac iz Rusije, koji se već najavio Hajdukovom predsjednikuMarinu Brbiću. Priča se i kako termin za razgovor traže i ulagači iz Kine, uskoro će prema najavama doći i jedna hrvatska iseljenička obitelj iz Čilea, a jake adute imaju i Australci.

Očito nas na Poljudu očekuje burno ljeto, a koji je sljedeći korak, doznat ćemo ubrzo.

 

 

 

 

Sportski.net
tačno.net
Autor/ica 10.7.2013. u 07:37