Kličko odbranio naslov svjetskog prvaka

Stefa
Autor/ica 16.11.2014. u 00:36

Kličko odbranio naslov svjetskog prvaka

Ukrajinski boksač Vladimir Kličko večeras u Hamburg 02 areni odbrano  naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji protiv Bugarina Kubrata Puleva.

Svjetski boskački prvak u teškoj kategoriji Vladimir Kličko večeras u njemačkoj Hamburg 02 areni od 22:30  odbrani naslov protiv jednog od najopasnijih izazivača s kojima se dosad suočio – Kubratom Pulevom.

Posebno je zanimljiva bila uvertira u meč, računajući i Kličkovu samu odgodu meča koji se prvotno trebao održati prije dva mjeseca. Ukrajinski je neosporavani prvak tada ozlijedio rame, a Pulev ga je optužio da je meč odgodio zbog straha.

Naravno da Kličku takva izjava nije sjela. Pulev je preko medija nastavio osporavati uspjehe Klička, izjavivši još nekoliko puta kako ga Kličko uporno izbjegava jer zna koliko je opasan boksač.

U prvoj rundi  Pulev je navalio na Klička i zadao mu dva opasna direkta, jedan lijevom, jedan desnom rukom!

Pulev je navalio na Klička i zadao mu dva opasna direkta, jedan lijevom, jedan desnom rukom!

Druga je runda bila nešto sporija i opreznija! Zanimljiv je stav Puleva, ne dozvoljava Kličko kontrolu i drži se sredine ringa! Čeka nas zanimlji nastavak meča!

U trećoj rundi desni direkt Klička, odmah je napao uzdrmanog Puleva i s nekoliko ga udaraca po treći put oborio u nokdaun, ali Pulev se ponovno digao

Kličko je u četvrtoj rundi ponovno ispalio nekoliko opasnih desnih dirketa koji su večeras njegovo glavno oružje, no Pulev je čvrst i ostao u borbi!

Vladimir Kličko ostaje svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji!

Kraj!! Kličko je snažnim desnim direktom pogodio Puleva i srušio ga, sudac je krenuo brojati, no nakon nekoliko je sekundi označio kraj! 

Rtl

Stefa
Autor/ica 16.11.2014. u 00:36