Kobe Bryant u nedjelju igra nogomet s Guardiolom

Autor 28.7.2011. u 03:22

Kobe Bryant u nedjelju igra nogomet s Guardiolom

 Jedna od najboljih nogometašica svijeta svih vremena, umirovljena Amerikanka Mia Hamm, organizirala je humanitarnu utakmicu na kojoj će u nedjelju nastupiti brojne slavne osobe…

Najzanimljivije je svakako to da će gledatelji na stadionu Kastles u Washingtonu imati priliku vidjeti nogometne vještine ponajboljeg košarkaša današnjice, zvijezde Los Angeles Lakersa Kobea Bryanta.

Poznato je da je Bryant odrastao u Italiji gdje se zaljubio u nogomet. Veliki je navijač Barcelone i zato će mu sasvim sigurno biti drago da će uz njega u Washingtonu zaigrati i trener katalonskog diva Pep Guardiola.

Osim spomenute dvojice na terenu će se, između ostalih, pojaviti i košarkaš Boston Celticsa Jeff Green, te hokejaš Washington Capitalsa John Carlson.

Brat Mije Hamm preminuo je 1997. godine zbog komplikacija koje su nastale kao posljedica aplastične anemije, rijetke bolesti od koje je bolovao. Mia je nakon toga osnovala fondaciju za pomoć pacijentima koji se bore protiv iste bolesti, a sav prihod s nedjeljne utakmice bit će namijenjen upravo njima.

Autor 28.7.2011. u 03:22