Koke: Izbacili smo možda i najbolju momčad; Xavi: Zaslužili smo barem remi

tačno.net
Autor/ica 10.4.2014. u 07:35

Koke: Izbacili smo možda i najbolju momčad; Xavi: Zaslužili smo barem remi

Spektakularno smo kao ekipa odradili svih 90 minuta ove utakmice, izjavio je Atleticov veznjak Koke, strijelac jedinog gola na utakmici protiv Barcelone kojom je madridska momčad izborila polufinala Lige prvaka.

Koke je zabio u 5. minuti za pobjedu Atletica 1-0 i prvi plasman u polufinale te momčadi nakon 1974. godine. Prvi susret u Barceloni završio je rezultatom 1-1.

“Uistinu je spektakularno što smo se plasirali u prvi polufinale najvećeg europskog natjecanja nakon 40 godina. Ova naša momčad nema limita. Neka naši navijači i dalje sanjaju ovaj san. Koga kod dobili u polufinalu, znamo da će nam biti vrlo teško. Sada se veselimo jer smo izbacili jednu od najboljih momčadi u ovom natjecanju, ako ne i najbolju”, dodao je Koke.

Barcelonin iskusni veznjak Xavi Hernandez smatra da je njegova momčad zaslužila bolji rezultat na Vicente Calderonu.

“Nisam siguran da je Atletico zaslužio svoju pobjedu. Moći ću to bolje komentirati kada pogledamo snimku. Mi smo imali četiri ili pet čistih šansi, dok su oni sve svoje prilike imali u prvih 15 minuta, kada su jednu iskoristili. U tom periodu su igrali jako dobro. Mislim da smo mi zaslužili barem produžetke. Atletico je jako dobra momčad. Čestitam im na ovom uspjehu i želim im sreću u nastavku natjecanja”, rekao je Xavi.

klix.ba

tačno.net
Autor/ica 10.4.2014. u 07:35