Kolašinac: Bio je poseban osjećaj nositi dres reprezentacije

tačno.net
Autor/ica 28.6.2014. u 10:32

Kolašinac: Bio je poseban osjećaj nositi dres reprezentacije


Jedan od najomiljenijih reprezentativaca među bh. navijačima je defanzivac Schalkea Sead Kolašinac.  Na svom Facebook profilu se oglasio povodom završetka takmičenja naše nogometne selekcije na Svjetskom prvenstvu.

“Dragi navijači, hvala svima koji ste nas bodrili, vjerovali i uz nas bili tokom priprema i Svjetskog prvenstva. Želja nam je bila proći grupu. Nismo u tome uspjeli, ali smo pokazali da imamo potencijala za više. Bio je poseban osjećaj nositi dres reprezentacije i igrati za svoju državu Bosnu i Hercegovinu, te nastojati da se ona prikaže u najboljem mogućem svjetlu, što nam je i uspjelo”, piše Kolašinac.

“Budite ponosni na ovo što je stvoreno i što se stvara! Meni lično će to biti jedna dodatna motivacija koja će mi pomoći da se čak i više trudim iz dana u dan, kako za svoj klub, tako i za svoju državu u nadolazećim utakmicama. Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti želim povodom nastupanja mubarek mjeseca Ramazana da ga provedete u postu i naravno u krugu vaših porodica, prijatelja i komšija. Ramazan Serif Mubarek Olsun!”, poručio je navijačima Sead Kolašinac.

tačno.net
Autor/ica 28.6.2014. u 10:32