Kovač: ‘Danas ćete gledati pravu Hrvatsku, onu koja ide u Brazil!’

tačno.net
Autor/ica 15.11.2013. u 08:26

Kovač: ‘Danas ćete gledati pravu Hrvatsku, onu koja ide u Brazil!’

Hrvatski tabor nazvali su bivši izbornici Bilić i Štimac, te su dečkima poželjeli sreću i plasman na SP

Hrvatski izbornik Niko Kovač i kapetan Darijo Srna u četvrtak predvečer, održali su i press konferenciju za islandske novinare. Domaće kolege zanimalo je dosta toga, obasipali su Kovača raznim pitanjima. Mi smo pak izvukli najbitnije.

– Danas ćemo gledati pravu Hrvatsku, onu koja će nas odvesti na SP u Brazil – kazao je Kovač.

Bilo je tu i dosta drugih odgovora, recimo Islanđane je zanimalo kako Niko komentira navodnu izjavu islandskog kapetana Gunarssona koji je kazao opet kažemo navodno, kako nikad nije čuo za Maria Mandžukića.

– Za Maria Mandžukića čuo je cijeli svijet – kontrirao je Kovač.

Od izjava hrvatskog kapetana Darija Srne treba napomenuti zanimljivost da su hrvatski tabor nazvali bivši izbornici Slaven Bilić i Igor Štimac, te su dečkima poželjeli sreću i plasman u Brazil.

U četvrtak su se u Reykjaviku pojavili i prvi navijači hrvatske reprezentacije. Odmah se u tom najsjevernijem glavnom gradu Europe podigla atmosfera. Hrvati su vrlo brzo zauzeli lokalne pabove, začule su se i hrvatske navijačke pjesme. Mirni Islanđani pomalo u čudu su gledali svoje goste koji su krenuli “u akciju”. Vidjeli smo dečke iz Karlovca, Slunja, Velike Gorice, Splita, Zagreba… Stigli su i neki navijači iz Njemačke, Švicarske i Austrije, po onome što smo uspjeli zapaziti Hrvatska će danas imati dobru podršku.

jutarnji.hr

 

tačno.net
Autor/ica 15.11.2013. u 08:26