Kovačić želi postati Interov vođa

tačno.net
Autor/ica 16.4.2014. u 07:49

Kovačić želi postati Interov vođa

Mateo Kovačić povezao je dva vrlo dobra nastupa i polako zarađuje povjerenje trenera Waltera Mazzarrija koji također nije štedio pohvale nakon dobre igre hrvatskog veznjaka protiv Bologne i Sampdorije…

Talijanski mediji i Interovi navijači iznimno cijene Matea Kovačića, a hrvatski reprezentativac u razgovoru za ‘Sky Sport 24′ priznaje kako mora još puno toga naučiti i kako mu Walter Mazzarri u tome puno pomaže.

“Mlad sam i moram puno toga naučiti. Talijanski fudbal je težak i tu nema previše prostora kao u Engleskoj ili Španjolskoj stoga trebam još dosta raditi na obrani i taktičkoj pripremljenosti. Puno razgovaram s trenerom Mazzarrijem, on zna da sam dobar s loptom, ali još moram naučiti kako se kretati bez lopte. Moram biti miran, posebno sada kada ne igram puno, dobro trenirati i iskoristiti priliku. Igrao sam protiv Sampdorije, bilo je dobro i želim tako nastaviti”, rekao je Kovačić.

Kovačić još uvijek u glavi ima susret protiv Juventusa u kojem se smatra krivim za pogodak Stare dame.

“Prvi pogodak Juventusa došao je zbog moje pogreške jer nisam pokrio Lichtsteinera. Puno puta sam gledao tu utakmicu, dobro sam odrađivao posao s loptom, ali u obrani nisam bio dobar”, priznaje Kovačić.

“SVJESTAN SAM DA MORAM JOŠ PUNO NAPREDOVATI I UČITI, ALI ŽELIM POSTATI INTEROV VOĐA”, ISTAKAO JE KOVAČIĆ.

sport.ba

tačno.net
Autor/ica 16.4.2014. u 07:49