Kraljevi deseti put na krovu Evrope

tačno.net
Autor/ica 24.5.2014. u 21:19

Kraljevi deseti put na krovu Evrope

Real Madrid je deseti put prvak Evrope. FINALE LIGE PRVAKA. Madridski derbi Reala i Atletica (4:1).

0:1, strijelac DIEGO GODIN! Koke je ubacio iz kornera s desne strane, lopta se odbila do Godina, koji u ravnini bijele točke, leđima okrenut golu, tjemenom šalje loptu prema vratima. Lopta putuje dugo, ali Casillasu treba još više da se odluči hoće li je loviti na crti ili na petercu. Kada se krenuo vraćati, bilo je prekasno, a lopta u mreži!

1:1, strijelac SERGIO RAMOS! Drugi uzastopni korner za Real donosi izjednačenje jer Modrievu loptu s lijeve strane na desetak metara od gola lovi Ramos, nadskočio je Tiaga i zabio u donji lijevi kut!

2:1, strijelac GARETH BALE! Di Maria je na lijevoj strani slomio Junafrana, ušao u kazneni prostor i pucao. Courtois brani nogama, ustvari odbija na drugu stativu, gdje Bale skače i glavom zabija za preokret Reala!

4:1, strijalac CRISTIANO RONALDO! Juanfran je na deetak metara od gola iskosa s lijeve strane ušao u Ronalda, Kuipers pokazao na penal, odakle Ronaldo zakucava za 4:1.

3:1, strijelac MARCELO! Atletico je gotov, ali ne zbog ovog gola, nego načina na koji ga je primio. Marcelo je na 30 metara od gola dobio loptu od Ronalda i bez da ga je itko pokušao zaustaviti prošetao se do ruba kaznenog prostora i zabio .

tacno.net-index.hr

 

 

Tagovi:
tačno.net
Autor/ica 24.5.2014. u 21:19