Mancini: Ja sam najbolji menadžer u Engleskoj

tačno.net
Autor/ica 19.2.2013. u 08:52

Mancini: Ja sam najbolji menadžer u Engleskoj

Talijanski stručnjak Roberto Mancini ne strahuje za svoj posao menadžera u Manchester Cityju, jer boljeg trenera u Engleskoj trenutno nema. Barem on tako kaže.

“U zadnjih 15 mjeseci, ja sam najbolji menadžer u Engleskoj. Osvojio sam jedan naslov u Premiershipu, jedan u FA Cupu i jedan u Charity Shieldu. Niti jedan drugi menadžer u Engleskoj nije osvojio toliko trofeja u zadnjih 15 mjeseci. To je realnost. Svejedno su neki govorili kako će uskoro Manchester City promijeniti menadžera i dovesti Pepa Guardiolu. Kada se on odlučio za odlazak u Bayern, sada mi već traže novog nasljednika”, veli Mancini.

Prošle sezone je njegova ekipa nadoknadila osam bodova zaostatka za Manchester Unitedom, te je u “foto-finišu” prestigla gradskog rivala i okitila se prvim naslovom državnog prvaka nakon 44 godine. U tekućoj sezoni City zaostaje za Unitedom čak 12 bodova. Mancini vjeruje da utrka još uvijek možda nije izgubljena.

“Ukoliko Sergio Agüero ostane do kraja sezone u formi kakvu demonstrira sada, te ako će naši ostali napadači puno zabijati, prvenstvo još nije odlučeno”, veli talijanski trener.

tačno.net
Autor/ica 19.2.2013. u 08:52