Medunjanin: Osjećam se dobro, potpuno sam spreman

Autor/ica 7.9.2012. u 17:17

Medunjanin: Osjećam se dobro, potpuno sam spreman

 

Nekoliko dana Senad Lulić i Haris Medunjanin bili su pošteđeni treninga, a današnji su obojica, odvojeno od ostatka ekipe, odradili, ali propustit će susret s Lihtenštajnom.

Lulić je povrijeđen neko vrijeme, a i svejedno zbog crvenog kartona, zarađenog protiv Portugala u posljednjoj službenoj utakmici, krilni nogometaš Lazija ne bi mogao nastupiti u večerašnjem susretu.
 
S druge srane, Haris Medunjanin, novi veznjak turskog Gaziantepspora, imao je visoku temperaturu proteklih dana.
 
Doktor bh. reprezentacije Reuf Karabeg smatra da će obojica biti spremni za utakmicu sa Latvijom u utorak na Bilinom Polju.
 
Medunjanin je nekoliko dana uoči večerašnjeg susreta kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine dobio stomačnu virozu, te neće večeras biti spreman za susret.
 
Ipak, selektor Safet Sušić Medunjanina će najvjerovatnije staviti na klupu, a novi igrač Gaziantepspora očekuje da će biti spreman za susret sa Latvijom u utorak u Zenici.
 
“Mnogo sam bolje, spreman sam potpuno. Ipak, na selektoru je odluka da li ću igrati u utorak u Zenici, ali mislim da bih mogao igrati čak i večeras. Ozdravio sam, dobro se osjećam i stojim na raspolaganju selektoru i reprezentaciji”, potvrdio je Medunjanin u razgovoru za naš portal.

Podsjetimo da će protiv Lihtenštajna u Vaduzu večeras od prve minute igrati Begović, Vranješ, Markić, Spahić, Salihović, Pjanić, Zahirović, Misimović, Vršajević, Džeko i Ibišević.
Autor/ica 7.9.2012. u 17:17