Messi: Jednom smo morali i izgubiti

tačno.net
Autor/ica 20.1.2013. u 10:24

Messi: Jednom smo morali i izgubiti

Trebalo je proći tačno 20 kola španskog prvenstva da nogometaši Barcelone upišu prvi poraz. Real Sociedad ih je srušio na svojoj Anoeti s 3-2 i to nakon što je gubio s 0-2.
Velikom je preokretu svakako kumovali isključenje Gerarda Piquea zbog drugog žutog kartona u 56. minuti. Trener Barcelone Tito Vilanova je upravo taj trenutak označio ključnim i spornim.

“Čak ako je Pique i napravio prekršaj, postoji još barem 200 sličnih slučajeva kad nije dodijeljen žuti karton. Ne moram dodati ništa više od toga. Rekao sam Piqueu na poluvremenu da mora biti oprezan jer će vjerojatno kod sljedećeg prekršaja dobiti drugi žuti karton”, kazao je Vilanova koji očito smatra da je sudac isključio 25-godišnjeg braniča s predumišljajem.

Trener katalonskog kluba je ipak pronašao i riječi pohvale za subotnjeg suparnika.

“Čestitke igračima Real Sociedada. Njihova pobjeda je više plod njihove dobre igre nego naše loše. Nemam što zamjeriti svojim igračima”.

Lionel Messi je u San Sebastianu postigao već 29. prvenstveni pogodak ove sezone. Ujedno je već deseto kolo zaredom bio strijelac. Najbolji svjetski nogometaš nije nakon dvoboja nimalo osporavao zasluženost pobjede Baska.

“Jednom smo morali i izgubiti. No, sada se brzo moramo podići jer nas već za nekoliko dana očekuje uzvrat četvrtfinala Kupa kralja”, poručio je Argentinac.

Podsjetimo, Barcelona je u prvom ogledu četvrtfinala odigrala 2-2 protiv Malage kod koje će gostovati u uzvratu u četvrtak.

tačno.net
Autor/ica 20.1.2013. u 10:24