Messi ponovno povrijeđen, vjerovatno propušta ostatak sezone

tačno.net
Autor/ica 13.5.2013. u 13:36

Messi ponovno povrijeđen, vjerovatno propušta ostatak sezone

Španski nogometni prvak Barcelona mogao bi do kraja sezone igrati bez svojeg najboljeg igrača Lionela Messija, koji je vjerojatno ponovno obnovio povredu zadnje lože.

Barcelona je u nedjelju pobjedom kod Atletico Madrida (2-1) proslavila naslov prvaka Španije, koji joj je još u subotu osigurao remi Espanyola i Real Madrida. No, nakon konačnog sudijskog zvižduka zasigurno nisu bili svi presretni, s obzirom da je sredinom drugog poluvremena travnjak zbog povrede morao napustiti Messi.

Argentinac se po izlasku držao za zadnju ložu desne noge, istu onu koju je povrijedio još u aprilu, a zbog koje je propustio uzvratnu utakmicu polufinala protiv Bayerna, te veći dio utakmice protiv PSG-a u četvrtfinalu LP.

Očito je Messi osjetio jaku bol u mišiću kada je travnjak napustio u trenucima kada je trener Tito Vilanova obavio sve tri zamjene, pa je katalonski div do kraja igrao s 10-ericom, ali ipak slavio autogolom Gabija u 80. minuti.

Nove pretrage zakazane su za danas (ponedjeljak), a prema prvim informacijama iz španskih medija, velike su šanse da Argentinac propusti ostatak sezone (tri utakmice).

klix.ba

tačno.net
Autor/ica 13.5.2013. u 13:36