Messi priznao: Divim se Cristianu Ronaldu

tačno.net
Autor/ica 14.1.2014. u 08:36

Messi priznao: Divim se Cristianu Ronaldu

Argentinski nogometaš Lionel Messi nije uspio i peti put zaredom osvojiti veliko priznanje, nagradu Ballon d’Or za najboljeg nogometaša…

Pripala je ona njegovom velikom rivalu iz madridskog Reala, Cristianu Ronaldu, koji je tako drugi put u svojoj karijeri uzeo popularnu Zlatnu loptu (nakon 2008. godine).

Messija su i ozljede onemogućile u još boljoj godini, makar sam nije pokazivao veliku žal što je ovaj put ostao bez ovog trofeja.

– Samim time što sam ovdje, ja sam izuzetno sretan. Sedmu godinu zaredom sam dio ove svečanosti i mislim da je već to veliki uspjeh – rekao je Messi i nastavio hvaliti svog velikog suparnika.

– Mi jesmo veliki suparnici na terenu, ali ja moram naglasiti da je on fantastičan nogometaš. Iskreno, divim se onome što radi za klub i za svoju zemlju. Zaslužio je ovu nagradu, nema uopće nikakve dileme – izjavio je Messi, te na kraju dodao:

– Itekako sam zadovoljan što sam dosad napravio, ali gledam prema budućnosti. Želim još dosta toga, i s Barcelonom i sa Argentinom. Radujem se i novim nadmetanjima, borbi na terenu i svemu što donosi nogomet.

sport.ba

tačno.net
Autor/ica 14.1.2014. u 08:36