Mfela: Hoću u Partizan!

Autor 13.1.2011. u 13:06

Mfela: Hoću u Partizan!

O dolasku Katlega Mfele u redove šampiona Srbije odavno se govori, a sada je stigao i konkretan odgovor. Južnoafrikanac je kako prenosi tamošnji fudbalski sajt Kickoff zatražio od uprave Mamelodi Sandaunsa da ga u januaru pusti da pređe u Partizan. U istom tekstu je navedeno da je iz Beograda stigla ozbiljna ponuda. Za Mfelu sada je prava prilika da se dokaže u Evropi s obzirom da je već igrao u francuskom Strazburu. To je bilo pre četiri godine.

– Hvala Mamelodiju za sve što su do sada učinili za mene, ali mlađi neću biti i vreme je da se vratim u Evropu. Osećam da sam u Južnoj Africi ostvario sve što sam mogao i da je vreme za novi korak u karijeri. Nisam nesrećan ovde, ali očajnički želim da se oprobam u Evropi i napredujem igrački. Tražiću od kluba da me pusti da ostvarim snove – kazao je napadač “bafane bafane”.

– Mislim da je (odlazak u Partizan) dobar potez, jer je to klub koji je poznat po prodaji igrača velikim evropskim klubovima. Dobro je mesto za početak i ako budem dobro igrao i davao golove, veliki timovi će doći po mene – zaključio je Mfela.

U tekstu je navedeno i da je ponuda Birmingem sitija odbijena posle Mundijala 2010. godine, kao i da je Partizan jedan od najuspešnijih klubova u Srbiji. Da je osvojio poslednje tri titule, kao i da je učestvovao u Ligi šampiona.

sportal.rs

Tagovi:
Autor 13.1.2011. u 13:06

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija