Milan nudi Ronaldu najveću plaću u povijesti

Autor 13.4.2011. u 09:23

Milan nudi Ronaldu najveću plaću u povijesti

Talijanski mediji su se raspisali o mogućem dolasku Cristiana Ronalda u Milan. Zvuči nestvarno, ali s gazdom ‘rossonera’ Silvijom Berlusconijem se nikada ne zna

Prije dva dana je Silvio Berlusconi zagolicao maštu navijača riječima kako će na ljeto pokušati u Milan dovesti Cristiana Ronalda ukoliko klub osvoji prvenstvo.

Sada se istom temom bavi i Corriere dello Sport koji smatra kako će u ovaj transfer biti uključen i Zlatan Ibrahimović koji bi trebao otići u smjeru madridskog Reala.

Čisto sumnjamo da će samo nervozni Šveđanin biti dovoljan za još efikasnijeg Portugalca pa bi u Milanu morali ponuditi i desetke milijuna eura.

Prema navodima istog novinara, u Milanu su spremni platiti Ronaldu godišnju plaću od čak 15 milijuna eura, što je za tri milijuna eura više nego što plaćaju Ibrahimovića.

Inače, portugalski golgeter u Realu ima primanja od 13 milijuna eura po čemu je najplaćeniji nogometaš svijeta (bez sponzorskih ugovora i premija), a prelaskom u crvenocrni dres bio bi još bogatiji.

No, realno gledajući stvari teško da su u Realu spremni pustiti svoju prvu zvijezdu koja se prodanim dresovima i golovima već isplatila nakon samo jedne sezone.

Autor 13.4.2011. u 09:23