Mirza Teletović demantirao Ražnatovića: Ne idem nigdje

tačno.net
Autor/ica 4.12.2013. u 07:41

Mirza Teletović demantirao Ražnatovića: Ne idem nigdje

Reprezentativac BiH i član Brooklyn Netsa Mirza Teletović demantirao je navode svog agenta Miodraga Ražnatovića, koji je izjavio da bi Jablaničanin uskoro mogao napustiti NBA tim u kojem trenutno igra.

Prije nekoliko dana, Ražnatović je za TV 1 kazao da postoji mogućnost da Teletović napusti Netse ukoliko mu pronađe novi klub.

“Sada je situacija bolja, dobijat će neku šansu, ali, generalno, naša ideja je da probamo naći sreću na drugoj stran. Naravno, na miran civilizovan način i u dogovoru sa klubom te da probamo da u sljedećih mjesec ili dva dođe do nekog trejda gdje će on dobiti zaista veću minutažu i veća ovlaštenja na šut bez kojeg on teško može funkcionisati. Ja sam potpuno siguran da on može biti jedan od vrhunskih NBA igrača, jer šut kakav on ima visoki igrači tamo nemaju. Samo je na nama da uspijemo naći pravu sredinu, gdje će on imati liderske pozicije kakve je imao u reprezentaciji i Caji Laboral”, kazao je Ražnatović.

Međutim, jučer ujutro, Teletović je demantirao svog agenta riječima da je sretan u Brooklynu i da nema namjeru odlaziti.

Netsi su sinoć teško poraženi u svom Barclays Centru rezultatom 111:87. Teletović je nakon odličnih partija protiv Lakersa i Grizzliesa sinoć na parketu proveo nešto manje od 14 minuta. Mirza se nije upisivao u strijelce, upisavši tri skoka.

Narednu utakmicu Netsi dočekuju New York Knickse.

tačno.net
Autor/ica 4.12.2013. u 07:41