Modrić ili Ozil: Tko će napustiti Real i otići na Old Trafford

tačno.net
Autor/ica 16.8.2013. u 08:07

Modrić ili Ozil: Tko će napustiti Real i otići na Old Trafford

MANCHESTER UNITED kontaktirao je Real Madrid, jer želi dovesti Luku Modrića ili Mesuta Ozila, saznaje ESPN od izvora s Old Trafforda.

“United ovim poslom pokušava prekinuti frustrirajuće ljeto. Imamo informaciju da do kraja prijelaznog roka United planira dovesti trojicu nogometaša, a jedan od njih je playmaker”, piše ESPN i citira trenera Manchestera Davida Moyesa koji je otkrio da njegov klub još nije završio s transferima.

“Uvjeren sam da ćemo dovesti nekog do kraja prijelaznog roka. Pratimo nekoliko nogometaša. Hoćemo li ih uspjeti dobiti prije kraja prijelaznog roka? Nadam se.”

Prva Moyesova želja bio je Barcelonin Cesc Fabregas, ali je Španjolac poručio da nema namjeru napustiti Nou Camp. Nakon toga, Moyes se okrenuo Madridu.

“Kako sada stoje stvari United ima najveće šanse da dovede Modrića. Ozila će biti malo teže dovesti jer je Nijemac jedan od omiljenih nogometaša predsjednika Reala Florentina Pereza”, tvrdi ESPN i dodaje kako bi Real pristao prodati Modrića ili Ozila da skupi novac za dovođenje Garetha Balea iz Tottenhama.

“Real traži sredstva za Balea, a u tome mu puno može pomoći prodaja nogometaša. Trener kraljevskog kluba Carlo Ancelotti i prodajom jednog od ove dvojice nogometaša bi mogao pronaći igrače za svoju formaciju s Baleom.”

Podsjetimo, ranije je ESPN objavio da su čelnici Uniteda već bili u Madridu i razgovarali o transferu Modrića.

index

tačno.net
Autor/ica 16.8.2013. u 08:07