Modrić: Siguran sam u svih pet pobjeda do kraja kvalifikacija

Autor/ica 28.5.2011. u 01:47

Modrić: Siguran sam u svih pet pobjeda do kraja kvalifikacija

Cilj reprezentacije je pobjeda protiv Gruzije, a optimizam izbornika Bilića, koji je uvjeren u svih pet pobjeda do kraja, dijeli i Luka Modrić. 

– Kad pogledate raspored, igramo kući protiv Gruzije, Izraela i Latvije,  a idemo na Maltu i Grčku – siguran sam da možemo dobiti svih pet utakmica. Tko zna, možda nam ta zadnja neće ni trebati – kaže Modrić i dodaje:

– Bila bi tragedija da propustimo još jedno veliko natjecanje. Sigurno da se želimo na neki način iskupiti i ja sam siguran da hoćemo. 

Puno igrača je van stroja, no Luka je uvjeren da su ovi, koji su na broju, dovoljno dobri da izbore pobjedu. 

– Ova momčad koja je na okupu ima jako puno kvalitete i siguran sam da će svi biti na visini zadatka. Sigurno da nam je poraz u Tbilisiju teško pao, nismo vjerovali da tako bitnu utakmicu možemo odigrati tako loše. Ali to nam mora biti upozorenje i motiv da na ovoj utakmici u Splitu pokažemo da je to bio loš dan. Znali smo kako oni igraju, da su čvrsti u obrani, da dobro stoje na terenu, a sigurno da im je pomoglo i to što je teren bio malo lošiji. Siguran sam da će nam se ovdje suprotstaviti na isti način, ali mi ćemo uz publiku koja će nas nositi do pobjede i teren koji je fenomenalan, na koncu ipak pobijediti.

Luka zna za činjenicu kako ‘kockasti’ nikad nisu slavili na Poljudu i uvjeren je kako će se u petak ta tradicija prekinuti. Štoviše, uvjeren je i u svoju dobru igru, jer mu Poljud odgovara.  

– Ne mogu se požaliti, zabio sam na Poljudu nekoliko važnih golova za Dinamo. Paše mi Poljud, nadam se da će tako biti i protiv Gruzije. Ja ću dati sve od sebe i odigrati najbolje što mogu, no nije samo jedan igrač bitan. Ne volim sebe isticati u prvi plan, cijela ekipa mora dati maksimum, biti na nivou i samo tako možemo do pobjede

Autor/ica 28.5.2011. u 01:47