Mourinho igrače kaznio šutnjom u svlačionici

tačno.net
Autor/ica 2.3.2014. u 14:45

Mourinho igrače kaznio šutnjom u svlačionici

Portugalski mag Jose Mourinho u rukavu očito ima čitav arsenal motivacijskih trikova, a jedan od njih upotrijebio je u poluvremenu utakmice 28. kola Premierlige na Chelseajevom gostovanju kod Fulhama.

Prvo je poluvrijeme na Craven Cottageu završeno bez pogodaka, a onda je u nastavku ”eksplodirao” Andre Schürrle. Bivši nogometaš Bayer Leverkusena postigao je hat-trick u značajnoj pobjedi Bluesa 3-1. Chelsea je tom pobjedom osigurao četiri boda prednosti na vrhu tabele pred Liverpoolom i Arsenalom, te šest pred Manchester Cityjem koji ima dvije utakmice manje.

Jose Mourinho bio je izrazito nezadovoljan s predstavom svoje ekipe u prvih 45 minuta, pa je svoje igrače u svlačionici odlučio kazniti – šutnjom!

“Obično nakon završetka prvog poluvremena igračima dam dvije ili tri minute da stignu u svlačionicu, promijene kopačke ili dresove, a onda počnem govoriti. Protiv Fulhama su igrači bili spremni za moj govor, ali ja nisam bio spreman za njih. Odlučio sam da ništa neću reći. Da sam počeo govoriti, trebalo bi mi više od 10 minuta da im kažem što mislim o njihovoj igri”, objasnio je svoj potez Mourinho.

“Mislim da su moji igrači pokazali veliku inteligenciju. Ponekad možete pročitati misli neke osobe i bez riječi, pogotovo ako poznajete tu osobu. Mislim da su moji igrači shvatili da su odigrali stvarno vrlo loše prvo poluvrijeme, pa su to transformirali u fantastično drugo poluvrijeme”, dodao je Mourinho.

klix.ba

tačno.net
Autor/ica 2.3.2014. u 14:45