Mourinho: Kada pobijedimo onda je to zasluga momčadi, a kad izgubimo ja kriv, jel?

tačno.net
Autor/ica 3.2.2013. u 09:18

Mourinho: Kada pobijedimo onda je to zasluga momčadi, a kad izgubimo ja kriv, jel?

Real je  sinoć poražen autogolom Cristiana Ronalda na gostovanju kod Granade s 1:0. Kraljevskom klubu je to peti prvenstveni poraz, a Barcelona će večeras protiv Valencije imati priliku pobjeći na 18 bodova razlike. Čak bi i drugoplasirani Atletico mogao otići na plus sedam.

Mourinho je nakon susreta bio vrlo bijesan, sarkastično odgovarajući na pitanja…

“Kada igramo dobro i pobijedimo onda je to zasluga cijele momčadi i stručnog stožera. Međutim, kada izgubimo, onda je trener kriv. Nismo igrali dobro, nismo bili svoji večeras, dakle ja sam kriv”, rekao je pred novinarima portugalski stručnjak.

“Imali smo priliku, ali nismo uspjeli uzeti ni bod. No, čak i da jesmo, naša bi me igra iz prvog poluvremena i dalje jako mučila. Bili smo očajni! Ne bih imao razloga za zadovoljstvo pa čak i da smo uzeli jedan bod”, grmio je Mourinho.

“Neki su naši igrači, koji su započeli susret od prve minute, bili umorni nakon naporne utakmice protiv Barcelone u Kupu kralja tijekom tjedna. No nije mi jasno zašto su drugi bili umorni koji su taj susret promatrali s klupe za pričuve ili s tribina”, zaključio je.

tačno.net
Autor/ica 3.2.2013. u 09:18