Nakon duge pauze Sead Kolašinac ponovo u kopačkama

tačno.net
Autor 4.1.2015. u 12:08

Nakon duge pauze Sead Kolašinac ponovo u kopačkama

Sead Kolašinac u 2015. godinu ušao je s osmijehom na licu. Novogodišnje praznika proslavio je sa saigračima iz Schalkea na Maldivima, odakle je poslao čestitku prijateljima i navijačima.

Dragi moji prijatelji i navijači želim vam od srca sretnu Novu godinu uz mnogo zdravlja, ljubavi i sreće. Nek nam Nova godina bude ako Bog da puna pobjeda i uspjeha“, poručio je Kolašinac.

Kolašinac je u petak prvi put obukao kopačke nakon teške povrede. Bh. reprezentativac nije krio radost, pa je sliku s terena u kopačkama podijelio na svom zvaničnom Instagram profilu.

Nakon povrede prvi put sam ponovo u kopačkama. To je sjajan osjećaj. Jedva čekam da počnem raditi sa ekipom“, poručio je Kolašinac.

Kolašinac se povrijedio krajem augusta prošle godine u utakmici 1. kola Bundeslige u 16. minuti meča u Hannoveru u kojem je njegov tim poražen sa 2:1. Pokidao je ligamente, te zbog toga operisan, zbog čega je propustio gotovo sve utakmice za Schalke i reprezentaciju u jesenjem dijelu sezone.

Redovnim treninzima sa mnogo truda vratio je svoju muskulaturu i fleksibilnost noge na zavidan nivo, a sada se očekuje kako će do početka prvenstva raditi i na potpunoj kondicijskoj spremi.

sport.ba

tačno.net
Autor 4.1.2015. u 12:08