Napadač Bayerna na odlasku namjerno provocira klub?!

tačno.net
Autor/ica 6.7.2013. u 11:07

Napadač Bayerna na odlasku namjerno provocira klub?!

Mario Gomez (27) želi napustiti Bayern i očito je spreman i isprovocirati transfer. Dokazuje to i mali incident po dolasku u Bayernov trening-kamp u Italiji na jezero Garda.

Naime, u autobusu koji je prevozio bavarsku nogometnu momčad Gomez je nosio šiltericu okrenutu naopako, a koju potpisuje američki proizvođač sportske opreme i obuće Nike.

Ne bi to bilo nimalo čudno da veliki Nikeov konkurent Adidas nije ujedno i vlasnik 9.4% dionica Bayerna, kao i da sličan gaf ovom Gomezovom nije prije koji dan napravioMario Götze. Naime, donedavni veznjak Borussije Dortmund je na nedavnom službenom predstavljanju u klubu nosio Nikeovu kratku majicu, za što su se već u Bayernu službeno ispričali Adidasu.

No, dok se Götzeu pogreška još može tolerirati budući je tek stigao u Bayern, klupski veteran poput Gomeza (u Bayernu je od 2009.) trebao bi znati da pred kameramamora nositi opremu Bayernovog sponzora.

Najveći kandidat za Gomezovo dovođenje je Fiorentina koja je spremna ponuditi 18 milijuna eura, dok Bayern traži najmanje 20 milijuna.

 

 

 

izvor: sportski.net

tačno.net
Autor/ica 6.7.2013. u 11:07