‘NE ZNAM IMA LI ETO’O 32 ILI 35 GODINA’ Ovako je Mourinho opisao svog napadača

tačno.net
Autor/ica 26.2.2014. u 08:54

‘NE ZNAM IMA LI ETO’O 32 ILI 35 GODINA’ Ovako je Mourinho opisao svog napadača

Smatram da ne možete biti sretni ako znate da imate kolegu koji snimi jedan privatni razgovor i objavi ga u javnosti – započeo je Mourinho

Priča o obnovi velikog savezništva Josea Mourinha i Didiera Drogbe neočekivano je u utorak zasjenjena objavom snimke na kojoj “Special One” bagatelizira vrijednost napadača kojima raspolaže na Stamford Bridgeu.

Portugalac je ulovljen kako na francuskom razgovara s jednim od šefova Hublota tijekom promocije nove linije švicarske marke satova čiji je dugogodišnji maneken. Snimka koja se pojavila na stranici francuske televizije Canal Plus brzo je uklonjena. Chelsea nije opovrgnuo njezinu vjerodostojnost, ali je dao do znanja da izrečeno ne predstavlja službene stavove menadžera i kluba.

– Imam momčad, ali nemam strijelca. Problem u Chelseaju je što nemamo pravog golgetera. Imam jednog ( Samuela Eto’oa), ali njemu su 32, a možda i 35 godina. Tko zna? – rekao je Mourinho na priredbi održanoj 17. veljače. Nakon što je vidio da je snimka procurila u javnost Jose je poludio:

– S etičke točke gledišta, mislim da bi vam svima trebalo biti neugodno, kao medijskim profesionalcima. Smatram da ne možete biti sretni ako znate da imate kolegu koji snimi jedan privatni razgovor i objavi ga u javnosti – započeo je Mourinho.

Opaska portugalskog menadžera možda je “politički nekorektna”, ali zapravo nije originalna. Priča prema kojoj afrički nogometaši ponekad “godine računaju unazad” svako toliko biva osvježena novim primjerima.

Rijeka je, sjećate se, odbila potpisati Tariba Westa jer je nakon liječničkog pregleda dr. Boris Nemec posumnjao da je navršio već 44 godine, iako je igrač prijavljivao devet manje. Prije desetak dana novine su se zabavljale slučajem Josepha Minale, kamerunskog nogometaša Lazija, kojem u registraciji piše da je navršio 17 godina, dok okolina sumnja da mu je već 41…

jutarnji.hr

tačno.net
Autor/ica 26.2.2014. u 08:54