Nema opuštanja: Golmani jutros održali poseban trening, Sušić igračima zabranio izlazak nakon utakmice!

tačno.net
Autor/ica 31.5.2013. u 14:08

Nema opuštanja: Golmani jutros održali poseban trening, Sušić igračima zabranio izlazak nakon utakmice!

Iako su danas naši reprezentativci od doručka do ručka imali na raspolaganju slobodno vrijeme, te iako je zbog večerašnje utakmice bio planiran dan bez treninga, trener golmana Tomislav Piplica zakazao je jutros trening našim čuvarima mreže.

Tako su, Begović, Avdukić i Fejzić jutros sa svojim trenerom radili određene vježbe kako bi bili što spremniji za utakmice koje im predstoje, od kojih je prva večeras u 19,30 sati na stadionu Grbavica protiv mlade reprezentacije BiH.

Inače, da u našoj reprezentaciji nema opuštanja potvrđuje činjenica da je selektor Safet Sušić upozorio igrače da nakon večerašnje utakmice nemaju pravo izlazaka osim u neposrednoj blizini hotela u kojem je okupljen naš nacionalni tim, obzirom da ih sutra u 10,30 sati očekuje novi trening.

Kako je planirano, nakon sutrašnjeg treninga naši reprezentativci će biti oslobođeni obaveza sve do nedjelje navečer i zajedničke večere.

Od ponedjeljka kreće još strožiji režim ponašanja na pripremama, te će igračima biti dopušteno kretanje “samo do mosta” kako to popularno kažu u našoj reprezentaciji, odnosno do rijeke Željeznice koja dijeli hotel naših reprezentativaca od naselja Ilidža, ali i cijelog Sarajeva.

U nastavku priprema, Zmajevi će u Hrasnici trenirati tri dana, u jutarnjem terminu u ponedjeljak i utorak, te popodnevnom u srijedu, a u četvrtak ujutro naša reprezentacija će odletiti za Latviju.

tačno.net
Autor/ica 31.5.2013. u 14:08