Novaku Đokoviću prijeti kazna

tačno.net
Autor 8.1.2017. u 10:57

Novaku Đokoviću prijeti kazna

Novak Đoković izvinio se jer je lopticom nehotice pogodio jednu ženu u publici tokom finala turnira u Dohi s Andy Murrayem.

Tokom prvog seta Novak je izgubio jedan poen, reketom je udario lopticu, koja se prvo odbila od beton, a zatim i pogodila spomenutu ženu.

Nešto slično desilo se i na Masters finalu u Londonu, a Novak je već bio na meti novinara zbog toga, pa su neki zahtjevali da on bude diskvalifikovan, u skladu sa strogim tumačenjem pravila, prenosi Sportklub.

Međutim, sudija Karlos Bernardes dao mu je opomenu, a Đoković se na konferenciji izvinio. Takođe, otkrio je i da će zbog toga biti kažnjen.

“Definitivno nisam želio nikoga pogoditi lopticom, samo se dogodilo. Imao sam sreće da nisam dobio veću kaznu. S druge strane, nisam imao sreće da se sve to tako odigra – moram biti oprezniji u budućnosti”, rekao je Đoković i dodao: “Snosiću posledice i prihvatam to kao svoju grešku. Nije uopšte bilo namerno. Ljude nekad pogodi lopta, pogotovo one u prvim redovima, posle jakih servisa itd. Dešava se, nije prvi put, ali to je nešto što sam moje strane nikako ne bi smjelo da se dešava”.

sport.ba

tačno.net
Autor 8.1.2017. u 10:57