Novi trener Stare dame: Nemam nikakvih problema s Pirlom

tačno.net
Autor/ica 17.7.2014. u 16:56

Novi trener Stare dame: Nemam nikakvih problema s Pirlom

Massimiliano Allegri tvrdi da nema problema s Andreom Pirlom u svjetlu imenovanja za trenera Juventusa.

Pirlo i Allegri imali su prilično težak rastanak kada je veznjak napustio Milan u ljeto 2011., jer je italijanski reprezentativac tvrdio da 46-godišnjak preferira igrati s Massimom Ambrosinijem i Markom van Bommelom, gurajući njega na klupu.

Odlični veznjak otišao je u Juventus, kojeg je vodio do tri uzastopna naslova prvaka, a sada će ponovno sarađivati s bivšim trenerom nakon što je Allegri naslijedio Antonija Contea na klupi ‘stare dame’, piše Goal.com.

“Uvijek sam imao sjajan odnos njim. Andrea je bio i još uvijek je pravi prvak. Kad je bio u Milanu sa mnom, prošao je sezonu koja nije bila naročito sretna za njega obzirom da se mučio s povredama. Ali, uvijek je igrao kad je bio spreman.”

“Nažalost, u nogometu ponekad mislite da će stvari ići na jedan način, ali se dogodi neočekivani obrat. Kao što sam objasnio hiljadu puta, dogodilo se upravo to. Klub, Andra i ja tada smo odlučili da ode u Juventus, a ja sam sretan što nakon tri godine ponovo mogu raditi s njim.”

“Nikad nisam imao problema s Andreom i nikad nisam dovodio njegove kvalitete u pitanje, inače bi ljudi s pravom mogli reći da sam budala.”

Pirlo ima ugovor s Juventusom do ljeta 2016.

sport.ba

tačno.net
Autor/ica 17.7.2014. u 16:56