Oproštaj Juvea od Lige prvaka, Sneijder u finišu srušio Talijane!

tačno.net
Autor/ica 11.12.2013. u 15:24

Oproštaj Juvea od Lige prvaka, Sneijder u finišu srušio Talijane!

Pogotkom Wesleya Sneijdera u 85. minuti Galatasaray je pobijedio Juventus sa 1-0 i tako uhvatio posljednji vlak za nokaut-fazu Lige prvaka. Drogba je tom prilikom u zračnom duelu nadvisio obranu “stare dame” i glavom savršeno servirao loptu nizozemskom veznjaku, koji je sa šest metara iskosa pogodio malu mrežicu Buffonova gola.

Turski prvak je profitirao od Uefina repriznog programa, u utakmici koju je u utorak navečer “zameo snijeg” i morala je biti prekinuta u 32. minuti. Sudac Proenca nastavio je meč u srijedu u 14 sati, na travnjaku koji je u međuvremenu očišćen od snijega, ali pretvoren u blatnu kaljužu nije dopuštao smislenije akcije. Nakon zagrijavanja u prvom poluvremenu koje je trajalo 13 minuta u nastavku je domaćin bio nešto konkretniji i opasniji.

Najbliže pogotku primaknuo se Drogba u 57. minuti kada je Buffon refleksno obranio njegov prizemni udarac s petnaestak metara.

Juventus nakon eliminacije iz Lige prvaka seli u konkurenciju Europa lige, gdje neće biti bez ambicija s obzirom da se finale ovog natjecanja igra u Torinu.

jutarnji.hr

tačno.net
Autor/ica 11.12.2013. u 15:24