Ostaje li ili napušta Sevillu!? O sudbini Miroslava Stevanovića brine menadžer Radamela Falcaoa!

tačno.net
Autor/ica 4.6.2013. u 07:03

Ostaje li ili napušta Sevillu!? O sudbini Miroslava Stevanovića brine menadžer Radamela Falcaoa!

Mladi fudbaler Miroslav Stevanović koji je prošao sve naše reprezentativne selekcije u januaru je iz Vojvodine prešao u Sevillu.

Transfer vrijedan više od milion eura zvučao je kao potez iz snova za našeg mladog reprezentativca koji je pažnju europskih klubova na sebe skrenuo nakon što mu je selektor Safet Sušić pružio mogućnost dokazivanja u seniorskoj reprezentaciji, no novi trener Seville Unai Emery u potpunosti je Stevanovića stavio u drugi plan ekipe, te mu priliku za igru u posljednjih nekoliko mjeseci davao “na kapaljku”.

Garancija svijetle budućnosti Miroslava Stevanovića, osim njegove kvalitete, činjenica je i da o njegovim profesionalnim angažmanima brine jedna od najjačih menadžerskih svjetskih agencija, Doyen sports.

Naime, agencija koja svoja sjedišta ima u Istanbulu i Londonu, zastupnik je još dva fudbalera Seville, Negreda i Reyesa, ali i Radamela Falcaoa koji je prije nekoliko dana za nevjerovatnih 60 miliona eura prešao iz Atletica u Monaco.

Sigurni smo, ukoliko Stevanović ostane pod zastupništvom navedene agencije, da će naš reprezentativac izboriti mjesto u prvom timu Seville ili će preći u neki ne manje kvalitetan klub u kojemu može nastaviti sa progresijom svoje fudbalske karijere.

Prema pisanju španjolskih medija Jesus Navas mogao bi preći u redove Manchester Citya što bi dodatno oslobodilo prostor za napredovanje našemu reprezentativcu u Sevilli.

izvor: reprezentacija.ba

tačno.net
Autor/ica 4.6.2013. u 07:03