Ovo će biti udarna postava pred TV-om: Na SP-u bez Ibre, Balea, Čecha…

tačno.net
Autor/ica 21.11.2013. u 10:08

Ovo će biti udarna postava pred TV-om: Na SP-u bez Ibre, Balea, Čecha…

Poznati su sudionici Svjetskog prvenstva, a poznato je i koji nogometaši neće zaigrati u Brazilu.

Chelseajev Petr Čech je najbolji vratar koji neće putovati u Brazil budući da je Češka zapela u kvalifikacijskoj skupini.

Desni bok “neplasiranih” drži Borussijin Lukasz Piszczek čija je Poljska kvalifikacije završila iza Engleske, Ukrajine i Crne Gore.

Piszczekov suigrač iz Dortmunda Neven Subotić i Branislav Ivanović iz Borussije, srpski braniči koji su u skupini ostali iza Belgije i Hrvatske, činili bi stoperski par, dok bi po lijevoj strani jurio Bayernov Austrijanac David Alaba.

U napadu nema dileme

Aaron Ramsey, jedan od najboljih nogometaša Arsenala, sigurno bi pronašao svoje mjesto u veznom redu budući da je njegov Wales ispao u skupini s Hrvatskom. Društvo na sredini terena bi mu pravio turski reprezentativac i nogometaš Atletico Madrida Arda Turan.

Gareth Bale u ovim kvalifikacijama više je mislio kako pobjeći iz Tottenhama u Real, nego kako odvesti Wales u Brazil. Cilj je ispunio, zaigrao je na Santiago Bernabeu, a na Svjetsko prvenstvo će još pričekati. Dotad, može igrati iza napadača u ovoj momčadi.

U napadu nema nikakvih dilema, tri pozicije za tri majstora – Šveđanina Zlatana Ibrahimovića koji je Portugalu u dokvalifikacijama zabio dva gola, Poljaka Roberta Lewandowskog, te Armenca Henrikha Mkhitaryana.

Najboljih 11 koji će propustiti Svjetsko prvenstvo:

Čech – Piszczek, Subotić, Ivanović, Alaba – Ramsey, Turan, Bale – Ibrahimović, Lewandowski, Mkhitaryan

index.hr

tačno.net
Autor/ica 21.11.2013. u 10:08