Prosinečki o slučaju Halilović: Pa ko je tu lud?

tačno.net
Autor/ica 15.6.2013. u 13:11

Prosinečki o slučaju Halilović: Pa ko je tu lud?

Bez dlake na jeziku govorio je nekadašnji hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki o Alenu Haliloviću i Sammiru, odnosno odlukama Igora Štimca da ih pozove u reprezentaciju.

Trener turskog Kayserispora je u intervjuu za Sportske novosti prokomentarisao utakmicu protiv Škotske, alii pozive Štimca mladom Haliloviću i Brazilcu Sammiru.

“Sa Škotima smo igrali u najnezgodnije vrijeme. Nije da sad branim Štimca, ali događaju se dani kad ti momčad podbaci. Možemo mi sad ovdje u kafiću biti pametni nakon svega, pričati što je trebalo napraviti ovako, što onako. Ali zaista je vrijeme igranja utakmice bilo nezgodno, završava sezona, svi igrači razmišljaju o odmoru, neki su osvojili sve što se moglo osvojiti, drugi su ispali iz svojih momčadi”, izjavio je Prosinečki, a na temu Halilovića, koji je mogao zaigrati i za BiH da je želio, odgovara:

“Meni to nije normalno! Pa tko je tu lud? Zar je pozvan samo zato da ne bi igrao za Bosnu? Ako je želio ići u Bosnu, neka ide u Bosnu! Ljudi moji… Onda čitam da se stvara tandem Modrić – Halilović. Kakav tandem, ovaj igra u Realu, a ovaj je odigrao osam i pol minuta za Dinamo. Preskočio je Halilović sve selekcije i došao u A-reprezentaciju. Ne kužim, to mi je totalno abnormalno.”

 

sportsport.ba

tačno.net
Autor/ica 15.6.2013. u 13:11