Raul Gonzalez 22. augusta igra oproštajnu utakmicu na Santiago Bernabeuu

tačno.net
Autor/ica 9.7.2013. u 09:22

Raul Gonzalez 22. augusta igra oproštajnu utakmicu na Santiago Bernabeuu

Iz španskog doprvaka Real Madrida su službeno potvrdili da će ovogodišnji gost na tradicionalnom Trofeju Bernabeu biti katarski Al-Sadd.

Suparnik na utakmici kojom Real uobičajeno obilježava ulazak u novu sezonu nije odabran slučajno. Član Al-Sadda je, naime, dugogodišnji kapiten Kraljevskog kluba Raul Gonzalez (36) kojem će to biti prva utakmica na Santaigo Bernabeuu otkad je 2010. napustio Madrid.

Ujedno će ova utakmica poslužiti i kao Raulov oproštaj od Realovih navijača, pa će tako jedno poluvrijeme igrati za Madriđane, a drugo za svoj sadašnji klub.

Dvoboj će biti odigran 22. augusta s početkom u 22.30 sati, a Realu će to biti posljednja ovoljetna pripremna utakmica premda će službenu sezonu otvoriti nekoliko dana ranije. Real je dosad 23 puta osvojio Trofej Bernabeu, a lani je savladao kolumbijski Millonarios s 8-0.

Podsjetimo, Raul je igrao za Real Madrid od 1994. do 2010. U tom je razdoblju, između ostaloga, osvojio šest naslova u Primeri i tri Lige prvaka. Prije tri godine je otišao u njemački Schalke iz kojeg je lani prešao u Al-Sadd.

 

 

 

izvor: klix.ba

tačno.net
Autor/ica 9.7.2013. u 09:22