Real M. želi Barceloni ‘oteti’ Fabregasa

Autor/ica 5.5.2011. u 02:55

Real M. želi Barceloni ‘oteti’ Fabregasa

Cijelu sezonu paralelno igrate četiri natjecanja, ponadate se da ćete konačno nešto osvojiti, a onda stanete na posljednjoj prepreci, rekao je to prije par dana Cesc Fabregas.

I tako iz sezone u sezonu, Fabregasu je svaki kraj sezone déjà vu. U Arsenal je došao 2003. godine, a tu prvu sezonu Arsenal je posljednji put osvojio naslov prvaka. Fabregas nije ni dobio medalju jer nije odigrao niti jednu utakmicu u Premiershipu. Osvojio je jedan FA Cup i jedan Community Shield, a onda od 2005. godine potpuna ‘suša’. 

Nije ni čudo da želi osvajati trofeje, sa 24 je u najboljim godinama i praktički je već riješeno da odlazi iz ‘topnika’. Wenger u Nasriju ima zamjenu, a pitanje je samo gdje će Cesc. Nekoliko puta je napomenuo da bi se vratio u Barcelonu u kojoj je počeo trenirati. No, u igru se sada uključio i Real. 

Kako ekskluzivno saznaje The Sun, Real je ponudio 39 milijuna eura za Španjolca. Čini se kako im Cesc nije nasušno potreban, ali svaka pobjeda nad Barcom, pa i izvan terena, je dobrodošla. 

Fabregas nije odbio mogućnost transfera na Santiago Bernabeu pa je pitanje je li mu do novca ili do ‘gušta’, zaigrati sa suigračima iz djetinjstva, Piqueom, Messijem, Iniestom…

Autor/ica 5.5.2011. u 02:55