Realovci oduševljeni, ali i oprezni: Znamo što nas čeka u Munchenu

tačno.net
Autor/ica 24.4.2014. u 07:17

Realovci oduševljeni, ali i oprezni: Znamo što nas čeka u Munchenu

Real Madrid pobijedio je Bayern u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka s 1:0. Cristiano Ronaldo, najbolji nogometaš svijeta, odigrao je 73 minute u prvoj utakmici nakon ozljede.

“Neki ljudi nisu htjeli da igram, ali ja sam htio i ništa se loše nije dogodilo. Malo sam se prepao jer mi je to bila prva utakmica nakon tri tjedna, ali ne osjećam nikakvu nelagodu”, rekao je Ronaldo i prokomentirao dvoboj s aktualnim europskim prvacima.

“Rezultat 1:0 u polufinalu Lige prvaka je dobar. Također, dobra je i naša igra. Gol u uzvratu bi nas odveo u polufinale.”

Benzema: U Munchenu moramo biti smireni

Junak Reala je Karim Benzema, strijelac jedinog gola na utakmici.

“Sretan sam zbog pobjede i odličnog rezultata koji imamo. Gol? Napadači uvijek žele zabiti. Imali smo bolje šanse od Bayerna i sada u Munchenu moramo odigrati smireno”, izjavio je francuski napadač.

Slično razmišlja i kapetan Reala Iker Casillas.

“Bayern je imao više loptu, ali mi smo imali više prilika. Zadovoljni smo rezultatom, pozitivno je što nismo primili gol, ali znamo što nas čeka u uzvratu”, rekao je Casillas i dodao kako se nada da mu ovo nije bila posljednja utakmica na Santiago Bernabeu.

Ramos: Teška utakmica

Utakmicu bez pogreške odradio je branič kraljevskog kluba Sergio Ramos.

“Bila je ovo jako teška utakmica za nas. Igrali smo protiv suparnika koji voli držati loptu, ali u Munchen idemo s jako pozitivnim rezultatom.”

Uzvrat u Munchenu je sljedećeg utorka.

 

 

index.hr

tačno.net
Autor/ica 24.4.2014. u 07:17