Red Army poručuje: “Sveta je dužnost podržati Velež, napunimo stadion protiv Travnika”

tačno.net
Autor/ica 28.2.2017. u 12:12

Red Army poručuje: “Sveta je dužnost podržati Velež, napunimo stadion protiv Travnika”

Za nešto više od 5 dana nakon veoma duge zimske pauze počinje proljetni dio Prve lige Federacije. Tim povodom oglasila se najvažnija navijačka  skupina u BiH, legendarni Red Army.

Drugi dio sezone otvaramo utakmicom protiv Travnika na domaćem terenu. Izuzetno važna utakmica koja na samom startu drugog dijela prvenstva može odrediti smjer u kojem će ploviti Veležov brod u ovoj teškoj polusezoni koja je pred nama, a u kojoj je zajednički zadatak svih onih kojima je crvena boja omiljena, a grb sa petokrakom jedini mogući izbor, opstanak u ligi koji neće biti niti malo jednostavan.

Upoznati smo svi dobro sa time da će se svim sredstvima raditi protiv našeg kluba kako bi se izbacio u još niži rang, jedina prepreka i brana tome smo isključivo mi, navijači i snaga Veleža. Vremena je ostalo dovoljno da svako ko sebe smatra članom grupe počne već od ovoga trenutka sa aktivacijom za ovu utakmicu. Iako se među onim redovnim već uveliko i odavno priča o nastavku sezone, novim gostujućim i domaćim utakmicama, novim pobjedama i još boljim izdanjima sada je vrijeme da taj krug ljudi proširimo i znatno uvećamo.

Otvorite teme sa drugovima, započnite razgovore sa svojom ekipom, rajom, napravite naljepnice, dizajnove za plakate, planirajte slobodne dane, iskoristite društvene mreže kako bi ova tema bila broj 1 u gradu, pozovite Iza gola sve bez obzira koliko su redovni, da li su već nekad bili ili tek treba da budu na tribini. Neka svako da svoj doprinos kroz razne oblike pomoći i rada za grupu. 04.03. VELEŽ – Travnik NAPUNIMO STADION!

tačno.net
Autor/ica 28.2.2017. u 12:12