Rehagel poručio Grcima: Nemate se čega bojati!

tačno.net
Autor/ica 17.3.2013. u 10:29

Rehagel poručio Grcima: Nemate se čega bojati!

Bosnu i Hercegovinu i Grčku očekuje veoma važan međusobni duel u borbi za prvo mjesto u grupi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. Susret će se odigrati u petak (22.03.) na Bilinom polju u Zenici. Otto Rehagel smatra da bez obzira na rezultat ništa neće biti riješeno.

Rehagel, njemački stručnjak koji je sa Grčkom osvojio Evropsko prvenstvo 2004. godine, prokomentarisao je susret svoje bivše reprezentacije sa Zmajevima. Nijemac smatra da se Grci nemaju čega bojati i poželio im je sve najbolje u susretu sa našim nacionanim timom.

“Utakmica sa Bosnom i Hercegovinom zahtijeva veliku pažnju od prve do zadnje minute, ali Grčka se nema čega bojati. Reeprezentacije iz bivše Jugoslavije zaslužuju veliki respekt, naravno, to vrijedi i za Bosance”, rekao je Rehagel, koji je dodao:

“Smatram da se Grci nemaju čega bojati i da mogu doći do pobjede pod uvjetom da budu ozbiljni i fokusirani, te izbjegnu pravljenje pogrešaka. Čak ako Grčka izgubi, mislim da ih to neće uništiti, imat će i dalje šanse. Grčka ima dobre igrače i želim im sve najbolje”.

 

 

scsport.ba

tačno.net
Autor/ica 17.3.2013. u 10:29