Ronaldo: Dybala i Higuain su najbolji tandem na svijetu

tačno.net
Autor/ica 14.10.2016. u 13:33

Ronaldo: Dybala i Higuain su najbolji tandem na svijetu

Foto: EPA

Portugalski reprezentativac i zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo smatra da Juventus ima najjači napadački par, a to su Paulo Dybala i Gonzalo Higuain.

Juventus u svojim redovima ima odlične nogometaše, a ističu se Gonzalo Higuain, Paulo Dybala, Miralem Pjanić i Dani Alves. Oni su dio ekipe koja je dovoljno kvalitetna da se bori za osvajanje Lige prvaka ove sezone.

“Juventus je napredovao, u proteklim godinama su igrali veoma dobro. Imaju jak tim, poseno ih je teško dobiti na njihovom terenu. Nadam se da neće dobro igrati u Ligi prvaka, jer mi želimo odbraniti titulu. Neka osvoje Seriju A. Smatram da su Dybala i Higuain najbolji tandem na svijetu. Poznajem dobro Higuaina, bio mi je saigrač. On može postići veliki broj golova, no, na kraju sezone će se uspjeh mjeriti po broju osvojenih trofeja”, izjavio je Ronaldo.

Potom je komentarisao nastupe bivšeg saigrača Josea Callejona, koji igra za Napoli, kao i sunarodnjaka Joaoa Marija, koji nastupa za iNter.

“Callejon igra veoma dobro, gledao sam utakmicu protiv Benfice. Smatram da Napoli ima snažan tim, a Callejon je dobro počeo sezonu. Sretan sam zbog njega. Joao mario donosi mnogo toga novom timu, Talijanska liga je veoma teška, ali se on dobro prilagođava. Još ne zna jezik, ali za nekoliko mjeseci će biti mnogo bolje”, završio je Ronaldo.

klix.ba

Tagovi:
tačno.net
Autor/ica 14.10.2016. u 13:33