Ronaldo poručio Balotelliju: Ne pravi gluposti i ne trati svoj talent

tačno.net
Autor/ica 15.6.2013. u 13:08

Ronaldo poručio Balotelliju: Ne pravi gluposti i ne trati svoj talent

Najbolji strijelac u historiji svjetskih nogometnih prvenstava, Brazilac Ronaldo (36), poslao je upozorenje na adresu kontroverznog talijanskog reprezentativca Marija Balotellija (23).

Uoči Kupa konfederacija Ronaldo je za Gazzettu dello Sport rekao:

“Balotelli je jako nadaren, zna s loptom i zna pronaći put do mreže. U Brazilu je već to dovoljno da igrač osvoji publiku. Međutim samo to nije dovoljno za ono što bi Balotelli mogao postati. Ne smije koristiti svoje godine ili talent kao izgovore za gluposti na travnjaku”, rekao je Ronaldo.

Bivši napadač PSG-a, Barcelone, Reala, Milana i Intera upozorio je Balotellija da ne smije nasjedati na provokacije.

“Ako napadač zna igrati, onda će pretrpjeti batine i provokacije. Ja to znam jako dobro, a da sam reagirao svaki put kada su me udarali… Svi mi radimo bedaste stvari u našim životima, ali moramo znati kada je dosta.”

Povukao je tada Ronaldo paralelu i usporedio Balotellija sa nekadašnjim reprezentativnim suigračem Adrianom.

“Podsjeća me to na Adriana, iako je njegov slučaj bio očito drugačiji od Balotellijevog. Adriano je imao nevjerojatnu tehniku i fizičke sposobnosti, te je mogao što god je htio na travnjaku, ali nakon određene tačke više to nije mogao podnijeti. Moj savjet Balotelliju je da ne trati svoj talent. Na Maracani se može vidjeti ko je pravi igrač, a ko blefer. Igrajući ondje prolaze vas trnci i to je najljepši stadion na svijetu. Ja nažalost nisam nikad uspio postići profesionalni gol na Maracani.”

 

 

klix.ba

tačno.net
Autor/ica 15.6.2013. u 13:08