Ronaldu vlastiti muzej u Madeiri!

tačno.net
Autor/ica 16.12.2013. u 09:32

Ronaldu vlastiti muzej u Madeiri!

‘Čast mi je da imam muzej u rodnom gradu. Ne želim izdvajati nijedan trofej, jer iza svakog postoji posebna priča i za svaki su zaduženi moji bivši i aktualni suigrači’ – rekao je Ronaldo

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo i službeno je u rodnoj Madeiri otvorio muzej, u kojem se nalaze svi njegovi nogometni trofeji.

Muzej sadrži 150 trofeja. Najstariji je onaj iz 1993. godine, kada je u dresu amaterskog kluba Andorinhe zaradio titulu najboljeg igrača lige, a “najfriškiji” je onaj od magazina World Soccer, koji ga je nedavno proglasio najboljim igračem svijeta u 2013. godini.

– Čast mi je da imam muzej u rodnom gradu. Ne želim izdvajati nijedan trofej, jer iza svakog postoji posebna priča i za svaki su zaduženi moji bivši i aktualni suigrači. Nadam se da ću do kraja karijere napuniti ovaj muzej s novim trofejima – rekao je napadač Real Madrida, pa istaknuo:

– Ostavio sam posebno mjesto za 10. trofej Lige prvaka za Real Madrid. Nadam se da će se to dogoditi već ove sezone – veli Ronaldo, koji bi uskoro mogao dobiti drugu “Zlatnu loptu” (Ballon d’Or) na FIFA-inoj gala večeri u Zürichu početkom siječnja:

– To je trofej kao i svaki drugi. Još nisam odlučio da li ću ići na dodjelu nagrade ili ne. Još razgovaram s klubom o tome -zaključio je najbolji strijelac u povijesti skupine Lige prvaka i vodeći strijelac Primere.

jutarnji.hr

tačno.net
Autor/ica 16.12.2013. u 09:32