Senzacionalna zamjena u koju je uključen Mandžukić

tačno.net
Autor/ica 16.5.2014. u 08:23

Senzacionalna zamjena u koju je uključen Mandžukić

Prema pisanju njemačkog dnevnika Bilda, ovo bi se ljeto mogla dogoditi razmjena na relaciji Bayern – Chelsea, pri čemu bi se hrvatski nogometaš Mario Mandžukić preselio u London…

Engleski su tabloidi tijekom četvrtka pisali da je Bayern zainteresiran za Chelseajeva brazilskog braniča Davida Luiza koji nije u prvom planu kod Josea Mourinha. Na tu se priču kasnije nadovezao Bild koji tvrdi da je na pomolu razmjena igrača u kojoj bi Luiz doista prešao u Bayern, a Mandžukić bi postao napadač Chelseaja.

‘Prema informacijama Bilda, Mandžukićev agent Ivan Cvjetković se sastao s čelnicima Chelseaja kako bi pregovarao o transferu svoga klijenta i to samo nekoliko dana nakon što je objavljen dolazak Roberta Lewandowskog u Bayern. Chelsea je, pak, pozvao poznatog posrednika Vladu Lemića koji je blizak s vlasnikom kluba Romanom Abramovičem i navodno bi trebao pomoći u realizaciji razmjene Luiza i Mandžukića’, piše njemački dnevnik.

Podsjetimo, već se dulje vrijeme spominje navodni Chelseajev interes za hrvatskog reprezentativca čiji ugovor s Bayernom vrijedi do 2016. godine.

tportal.hr

tačno.net
Autor/ica 16.5.2014. u 08:23